Mikulás és karácsonyi fényvonatozás! 2022

Kedves Gyerekek!

A Mikulás jelezte nekünk, hogy idén is szeretné meglátogatni Kisvasutunkat Gödöllőn. Persze nem hagyja otthon teli puttonyát sem a sok finomsággal, amit szét szeretne osztani minden gyermek között, aki énekel vagy versel neki. Kérünk benneteket, ne okozzunk neki csalódást! A rénszarvasokat kismozdonyra, szánját kis vagonra cseréli. Természetesen mi is kellően készülünk a Mikulás érkezésére. Karácsonyi világítást és dekorációt kap a kisvasúti szerelvényünk és az állomásépületünk, mely a decemberi szürkületben pompázik a legszebben.

Kedves Szülők!
A körülbelül 60 perces program keretében miután megérkezett a mikulás, elvisz minket Mikulás országba, ahol mindenkinek lehetősége van vele való találkozásra és beszélgetésre, illetve megtörténik a mikulás csomagok kiosztása. Ezután egy kb. 20 perces vonatutat megteszünk Gödöllői Erdei Vasút szakaszán. Gyermekek kézműveseink segítségével karácsonyi díszeket készíthetnek, amit ezután haza is vihetnek. Ehhez a hozzávalókat mi biztosítjuk. Vonatjaink részben fedett fűtött, részben nyitott kocsikkal közlekednek. Állomás épület valamint a mikulásország fűtött helység. Program Csemete rét állomásról indul és ott is végződik, mely gépjárművel megközelíthető és parkolás biztosított.
Programon való részvételi díj:
Egységesen 2000 forint/fő.
Mely tartalmazza minden programmal kapcsolatos költségeket. Vonatozás, mikuláscsomagok, kézművesfoglalkozás és alapanyagjai.
2 éves kor külön ülőhely elfoglalása nélkül ingyenes.

Részvétel csak előzetes jegyvásárlással lehetséges.

Minden járatra csak annyi jegy váltható amennyi hellyel rendelkezünk rendszer folyamatosan és automatikusan frissül! Sikeres vásárlás után a visszaigazoló email tartalmazza részleteket (olvassa el.pdf)
Kérdés esetén keressen minket az alábbi elérhetőségeken.