Tied a Pálya

2022.05.19

A Gödöllői Erdei Vasút tovább építéséhez keressük azon cégeket, vállalkozásokat és gazdasági társaságokat, akik támogatásukkal segítenék közjóléti célt szolgáló egyesületünket, és ezzel hozzájárulnának a térség egyik legkedveltebb és leglátogatottabb turisztikai pontjának fejlesztéséhez.

Mint sokak számára ismeretes, a Gödöllői Erdei Vasútat 2017 óta az Erdei Vasútért Egyesület üzemelteti és fejleszti, társadalmi önkéntes munkában adományokból. 2018 óta Gödöllő Város Önkormányzata is támogatja működésünket minden évben.
2020.08.01-től megindítottuk a menetrendszerinti közlekedést és azóta már több, mint 50 ezren látogattak el hozzánk.

Jelenleg 620 méteres szakaszon tudjuk a menetrendszerinti közlekedést biztosítani, amit egyesületünk saját erőből hozott létre. Szeretnénk a beutazható pályahosszt folyamatosan növelni, ennek építéséhez szükséges tervekkel és engedélyekkel is rendelkezünk. A jelentős számú látogatóval, az üzemeltetés költségei is jelentősen megnőtek. Az üzemeltetés és fenntartás jelenleg egyesületünk minden forrását felemészti. Sajnos a tovább építésre jelenleg nem rendelkezünk forrással és a jelentősen megnövekedett alapanyag árak miatt ez magánszemélyek adományából sem fedezhető.

Támogatás esetén a feltételeket támogatási szerződés keretében rögzítjük. A támogatók számára marketing megjelenést, illetve a támogatott pályaszakasz képviselő általi ünnepélyes átadását biztosítjuk. Támogatás esetén a kivitelezést Erdei Vasútért Egyesület önkéntesei végzik, szakmai alvállalkozók bevonásával.
Támogatható legnagyobb építési pálya hossz 500 méter *
Legnagyobb támogatható forrás 12 500 000 Ft **
Legkisebb támogatható építési pályahossz 100 méter
Legkisebb támogatható forrás 2 500 000Ft **

További információ tevékenységünkről:
www.godollokisvasut.hu
www.facebook.com/godollokisvasut

Kapcsolat felvétel:
godollokisvasut@gmail.com

* Támogatható legnagyobb építési pályahossz változhat a már megkötött támogatások függvényében
** Támogatható forrás az alapanyag árakat, földmunka költséget, külsős szakmai koordinátorok bevonását fedezi. Ezen költségek tájékoztató jellegűek, a piaci árak változásával módosulhatnak. Támogatandó összeget minden esetben a támogatási szerződés rögzíti.