Szombati nap margójára

2022.06.27

Kedves Látogatóink!

➡️szombaton lezajlott "Szentivánéji álom" rendezvényünk. Ez volt az első önálló esti rendezvényünk, ami nem egy napközbeni esemény kisérő programja lett volna. Ez által még mi is tapasztalat híján vágtunk bele. Az érdeklődés az jóval nagyobb volt, mint amire számítottunk. Kicsit talán több is mint amit jelenlegi rendszerünkkel ki bírtunk volna szolgálni, de az itt gyűjtött tapasztalatokkal fel fogunk nőni a feladathoz.

Igyekeztünk a helyzetet teljes rugalmassággal kezelni így a kibővítve a tervezetnél jóval több vonattal közlekedtünk megállás nélkül. Azt tapasztaltuk, hogy aki részt vett a programon nagyon jó élményekkel gazdagodott és távozott.

💚Szeretnénk megköszöni a hozzánk ellátogató temérdek ember bizalmát, türelmét és kiemelnénk a látogatók fegyelmezett kulturált viselkedését, amivel biztonságosan és természetre, környezetünkre vigyázva tudtuk a programot lebonyolítani.

➡️A hatalmas érdeklődésre való tekintette úgy döntöttünk, hogy ezen programokat rendszeresé tesszük és a most begyűjtött tapasztalatokkal tovább növeljük azok színvonalát. Nyártól kora őszig kéthetente kinyit a Csemterasz piknik kertmozi, illetve minden hónap utolsó szombatján ez kiegészül holdfényexpresszekkel és csillagtúrával. A vetítések továbbra is ingyenesek lesznek, a vonatok meg külön díjszabás szerint közlekednek. Bővítjük és ösztönözzük látogatóink számára az előfoglalási rendszert, amivel a torlódásokat és a várakozási időt tudjuk csökkenteni.