Május 1.-én indul a menetrend!

2021.04.20

Kedves Utasaink!
Örömünkre szolgál, hogy finanszírozási nehézségeink ellenére idén 2021 Május 1-től ismét elindul a menetrendszerinti közlekedés a Gödöllői Erdei Vasúton. Egyelőre minden hét péntek-szombat és vasárnapján közlekedünk illetve ünnepnapokon. További örömteli hírünk, hogy kisvasút pályája is hosszabb szakaszon járható, így jelenleg oda-vissza utazással és műhelytúrával már több mint 1 kilóméteres távot tehetnek, meg a velünk utazok. Múzeumunk is jelentős bővítésen esik át, mely során bővül a kiállított járművek és anyagok tára illetve terepasztalunk teljes felújítást kap melynek következtében interaktív élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Covid 19. információk:
Korona vírus terjedésének megelőzése érdekében az állami szabályzásokkal összhangban az alábbi korlátozásokat vezetjük be, visszavonásig:
- Állomás épület pénztárába egyidejűleg maximum 3 fő tartózkodhat!
- Vonatjainkon és a vasútüzem teljes területén maszk viselése és 1,5 méteres védőtávolság tartása kötelező!
- Jegyvásárlás és utazás elött kézfertőtlenítés kötelező!
- Vonatjainkon ülőhelyek létszámát korlátozzuk úgy, hogy a másfél méteres távolság biztosított legyen ez alól csak egy háztartásban élők kivételek.
Kérjük az alábbi intézkedéseket tartsák be Önök és környezetünk egészsége érdekében! Rendelkezések megszegőit elsőkörben felszólítjuk, utána utazásból azonnal kizárhatóak!
Vonatjainkat rendszeresen fertőtlenítjük, szükség esetén mentesítő vonatokat és szabadtéri jegyárusítást is alkalmazunk.