Mikulás és Karácsonyi fényvonatozás!

Kedves Gyerekek!
A Mikulás jelezte nekünk, hogy idén is szeretné meglátogatni Kisvasutunkat Gödöllőn. Persze nem hagyja otthon teli puttonyát sem a sok finomsággal, amit szét szeretne osztani minden gyermek között, aki énekel vagy versel neki. Kérünk benneteket, ne okozzunk neki csalódást! A rénszarvasokat kismozdonyra, szánját kis vagonra cseréli. Természetesen mi is kellően készülünk a Mikulás érkezésére. Karácsonyi világítást és dekorációt kap a kisvasúti szerelvényünk és az állomásépületünk, mely a decemberi szürkületben pompázik a legszebben.

Kedves Szülők!
A körülbelül 45 perces program keretében miután megérkezett a mikulás, mindenkinek lehetősége van vele való találkozásra és beszélgetésre, illetve megtörténik a mikulás csomagok kiosztása. Ezután egy kb 20 perces vonatutat megteszünk Gödöllői Erdei Vasút már elkészült szakaszán és meglátogatjuk a fűtőházban a kisvasúti múzeumunkat. Gyermekek kézműveseink segítségével karácsonyi díszeket készíthetnek, amit ezután haza is vihetnek. Ehhez a hozzávalókat mi biztosítjuk. Vonataink részben fedett fűtött, részben nyitott kocsikkal közlekednek. Végállomás épület, ahol a mikulással való találkozás és kézműveskedés történik, illetve a fűtőházban lévő múzeum is fűtött helység. Program Csemete rét állomásról indul és ott is végződik, mely gépjárművel megközelíthető és parkolás biztosított.

Programon való részvételi díj:
Gyermekeknek 2-14 éves korig: 1500forint/fő.
Mely tartalmazza minden programmal kapcsolatos költségeket. (vonatozás, múzeum látogatás, kézműveskedés és alapanyagok, mikuláscsomag).
Kisérőknek 14 - 99+
1000forint/fő
2 év alatt ingyenes!

Részvétel a műszaki adottságok és feltételek miatt csak korlátozott számban előzetes regisztrációval lehetséges, melyet 2021.December 15. éjfélig a godollokisvasut@gmail.com címen a résztvevők számával és résztvenni kívánt időpont megadásával tehetnek meg.

December 17. 17:00
December 17. 18:00
December 17. 19:00

December 18. 16:00 BETELT!
December 18 .16:30
December 18. 17:00
BETELT!
December 18. 17:30
December 18. 18:00 
BETELT!
December 18. 18:30

December 18. 19:00

Részvételi díj csak részben fedezi muzeális járművekkel üzemeltetett kisvasutunk fenntartását, valamint a rendezvény járulékos költségeit. A rendezvény támogatók, valamint Önkéntes Csapatunk áldozatos munkája nélkül nem jöhetne létre. Ha Önnek is lehetősége van a részvételi díjon felül támogatni közcélú és értékmentő munkánkat, akkor ezt helyszínen kihelyezett adománygyűjtő perselyünkben megteheti.
Köszönettel Gödöllői Kisvasút csapata!